AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Koreai kozmetikumok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A koreai kozmetikumok (más néven K-Beauty) innovatív formuláiról és a bőrápolásra helyezett hangsúlyról ismertek. Természetes összetevőket és fejlett technológiákat használva olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek a különböző bőrproblémák ellen küzdenek. A koreai kozmetikumok minőségük és hatékonyságuk miatt világszerte népszerűek - aki egyszer kipróbálta őket, soha nem választ nyugati kozmetikumokat többé. Miért olyan népszerű koreai kozmetika? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A koreai kozmetikumok használata számos pozitív hatása van a bőrre és a testre

Ha hatékony és hatásos bőrápolásra vágysz, nem szabad kihagynod a koreai kozmetikum típusokat. Ezek a termékek számos pozitív hatással büszkélkedhetnek, amelyek miatt az emberek világszerte keresik őket. Nézd csak meg a koreai nőket, akiknek a minőségi termékeknek és a következetes ápolásnak köszönhetően teljesen tökéletes a bőrük. Mit kínál számodra a koreai kozmetika?

  • A termékek széles választékának köszönhetően minden bőrtípus számára kiváló választás.
  • A koreai kozmetikumok egyedülálló természetes összetevőkből, savakból és vitaminokból készülnek.
  • Rendszeres használatával rugalmas, táplált és sima bőrt biztosít.
  • A koreai kozmetikumok egyedi, aranyos és kreatív dizájnnal vonzzák a vásárlókat.
  • Innovatív applikátorok és adagolók környezetbarát csomagolásban.

A koreai kozmetikum típusok a következetes megelőzésen és a hosszú távú bőrápoláson alapulnak. A koreai nők nem elégednek meg egyetlen termékkel, hangsúlyt fektetnek a termékek rétegzésére, amelyek együttesen gondoskodnak a bőr tökéletes táplálásáról.

Nyugati vs. koreai kozmetikum - melyek a fő különbségek?

Kíváncsi vagy, miben különbözik a koreai kozmetikum a klasszikus nyugati kozmetikumoktól? Vessünk egy pillantást az alapvető különbségekre.

  • A koreai kozmetikumok középpontjában inkább a hosszú távú (megelőző) bőrápolás áll, míg a nyugati típusok a gyors és látható eredményekre helyezik a hangsúlyt.
  • A koreai kozmetika egyedülálló természetes összetevőket tartalmaz, ezzel szemben az európai kozmetikumok gyakran tartalmaznak tartósítószereket, szintetikus illatanyagokat vagy egyéb adalékanyagokat.
  • Mindkét típusú kozmetikum termékek széles választékát kínálja minden bőrtípusra és igényre. Haj-, test- és dekorkozmetikumok is kaphatók.
  • A koreai kozmetikumok nagyon kreatív csomagolással rendelkeznek, míg a nyugati kozmetikumok többnyire az egyszerű és elegáns megjelenésre összpontosítanak.

A koreai kozmetika segítségével hatékonyan ápolhatod bőröd, tested és hajad

A koreai kozmetikumok elsősorban bőrápolási termékeiről ismertek, de kivételes test- és hajápolási termékek is megtalálhatók kínálatunkban.

A koreai kozmetikumok gondoskodnak a rugalmas és puha bőrről

A koreai kozmetikumok használata sok nő számára rituálévá válik, ahol nemcsak táplálják a bőrüket, hanem lazítanak is. Bár a test nem látszik a ruha alatt, ne feledkezzünk meg róla – az archoz hasonlóan neki is szüksége van a megfelelő ápolásra. Mit találsz ebben a kategóriában? Mindenekelőtt tápláló és hidratáló kézkrémeket, testzseléket és testápolókat, hidratáló láb- és kézmaszkokat, testradírokat, tusfürdőket, de ilyenek a fürdőbombák, intim parfümök, körömlakkok és körömlakk-lemosók is. A koreai kozmetikumok alapos ápolást biztosítanak a test minden részére. Csak próbáld ki, nem fogod megbánni.

A koreai kozmetikumok táplálják, hidratálják és védik a hajat

Még a fürtjeid is megérdemlik a legjobb ápolást. A koreai kozmetikumok közé tartoznak a samponok, kondicionálók, olajok, maszkok és egyéb hajformázási alapanyagok is. A termékek széles választékából pontosan azt választhatod ki, amire a hajadnak éppen szüksége van. Hidratálás, vagy talán csak felfrissítés?

Koreai kozmetika - testgél
Koreai kozmetikum - testgél

Koreai kozmetikumok - fényvédő
Koreai kozmetikumok - fényvédő

Koreai kozmetikumok - kézkrém
Koreai kozmetikumok - kézkrém

i

A koreai kozmetika védi a bőrt a napsugaraktól is

A koreai kozmetikum akkor is nagyszerű segítség, ha tökéletes UV-védelemre van szükséged. Rendkívül könnyű textúrával büszkélkedhet, amit nem is fogsz érezni. Választhatsz még krém, stift vagy púder között is. Akár a hegyekben vagy, akár a városban sétálsz, akár a tengerparton napozol, a koreai kozmetikumok mindig veled vannak.

A koreai kozmetikumok használatától szó szerint ragyogni fog az arcod

A koreai arcápolási termékek a bőröd iránti szeretetre alapoznak, használatának titka a több lépésben történő kényeztetés. A koreai nők nagyon jól tudják, mi a legjobb a bőrüknek, és ez a szisztematikus ápolás, amely a tisztítással kezdődik és a fényvédelemmel végződik. A tökéletes ápolási rendszerhez mindenekelőtt a sminkeltávolítók tartoznak, például tisztító olajok, habok és gélek, peeling, arctonikok, bőresszenciák, szérumok, arcmaszkok, szemkörnyékápolók, arckrémek és SPF krémek. Ne feledkezzünk meg az ajakbalzsamokról és ajakmaszkokról sem a szép mosolyért. Rendszeres használatuknak hála a bőröd friss, táplált és rugalmas lesz.


Koreai kozmetikumok arcszérum
Koreai kozmetikumok - arcszérum

Koreai kozmetikum arcmaszk
Koreai kozmetikum - arcmaszk

Koreai kozmatikum szempillaspirál
Koreai kozmetikum - szempillaspirál

Koreai kozmetikum szemránckrém
Koreai kozmetikum szemránckrém

i

Koreai kozmetikum típusokat keresel pattanásokra, ráncokra vagy érzékeny bőrre?

A megfelelő bőrápolási termékek kiválasztásakor összpontosíts a bőrtípusodra. Először is döntsd el, hogy száraz, zsíros, kombinált vagy normál bőröd van-e. Az érzékeny bőr vagy a már ráncos bőr szintén különleges gondoskodást érdemel. Ha pattanások vannak az arcodon, a speciális koreai kozmetikumok pattanásokra ideális választás.

Koreai dekorkozmetikumok

A koreai dekorkozmetikumok közül jól ismertek BB-krémek, amelyek hidratálnak, védenek a naptól, feszesítik a bőrt és természetes fedést biztosítanak. Természetesen a koreai kozmetikumok közé tartozik a klasszikus smink is, általában finom púder formájában. De emellett kiváló szempillaspirálok, szemöldökceruzák, szemceruzák, szemhéjpúderek, pirosítók és rúzsok vagy szájfények is vannak. Ennek eredményeképpen gyönyörűen finom sminkre számíthat.

A legjobb koreai kozmetikumok érdekelnek? Vásárlóink véleménye a segítségedre lehet.

Érdekel a koreai kozmetikumok világa? Egy szett jó kezdés lehet

Ha érdekelnek az egyedi koreai kozmetikumok, egy szett remek kiindulópont. A készletből választhatsz arc- vagy testápolót is, attól függően, hogy milyen hatást vársz a készlettől. Szeretnéd hidratálni a bőrödet, szeretettel ápolni a hajadat vagy tökéletesen manikűrözött körmeidet? Semmi gond, a választék széles, és így tényleg mindenki megtalálja, amit keres. A koreai kozmetikum szett ajándéknak is tökéletes, hogy mosolyt csaljon az arcodra.

A luxus koreai kozmetikumok kiváló minőségűek, innovatívak és hatékonyak

Ha igazán minőségi termékeket szeretnél, akkor a luxus koreai kozmetikumok tetszeni fognak. Ezek hatékonyak, innovatívak és nagyon hatékony összetevőkkel rendelkeznek. Hagyományos koreai formulákon, természetes összetevőkön és tudományos kutatásokon alapulnak. A termékek nemcsak hatékonyak, hanem gyengédek és kellemesek is.

i

A professzionális koreai kozmetikumok és jótékony hatásuk a koreai nők magas igényeinek köszönhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
146 termék
MIZON AHA&BHA Daily Clean Toner 150 ml
Arctonik - bármilyen bőrtípusra ajánlott, tonizálja és tisztítja a bőrt - 62 600 Ft/1 l
9 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3548
MIZON Pore Fresh Mild Acid Gel Cleanser 150 ml
Arctisztító gél - - 39 933,33 Ft/1 l
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: xKSPL4801
MIZON Snail Wrinkle Care Sleeping Pack 80 ml
Arcpakolás - lemosható, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás bőrre, hidratáló, világosító, ránctalanító, tápláló, pórusösszehúzó, simító és feszesítő, hatóideje 480 perc, hatóanyagai közé tartozik kamilla, levendula, peptidek és csiganyálka, űrtartalma 80 ml
8 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK615
MIZON Snail Repair Eye Cream 25 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 275 600 Ft/1 l
6 890 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK499
MIZON Pure Pearl Eye Gel Patch 60× 1,4 g - Arcpakolás Típusok
5,0
MIZON Pure Pearl Eye Gel Patch 60× 1,4 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható érzékeny bőrre, hidratáló, világosító, tápláló, bőrnyugtató, simító és feszesítő, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik allantoin és igazgyöngypor, tömege 84 g - 178,17 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 127 261,90 Ft/1 kg
10 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL507
5,0
MIZON Snail Repair Perfect Cream 50 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: normál és problémás, hatás: hidratáló és ránctalanító, 50 ml - 205 800 Ft/1 l
10 290 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK502
JM SOLUTION kaktusz, 30 ml - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION kaktusz, 30 ml
Arcpakolás - textil, női, alkalmazási terület arc, hatóanyagai közé tartozik allantoin, kaktusz olaj és panthenol, űrtartalma 30 ml
930 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4994
JM SOLUTION gránátalma, 30 ml - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION gránátalma, 30 ml
Arcpakolás - textil, női, alkalmazási terület arc, hatóanyagai közé tartozik gránátalma olaj és e-vitamin, űrtartalma 30 ml
930 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4993
JM SOLUTION kenderolaj, 28 ml
Arcpakolás - textil, női, alkalmazási terület arc, hatóanyagai közé tartozik kenderolaj és tea tree, űrtartalma 28 ml
930 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4992
JM SOLUTION Hidrogél kaktusz, 2 db - Arcpakolás
Típusok
JM SOLUTION Hidrogél kaktusz, 2 db
Arcpakolás - gél, női, alkalmazási terület szem, hatóanyagai közé tartozik allantoin, kaktusz olaj és panthenol, űrtartalma 15 ml - Ár több darab vásárlása esetén 314,38 Ft/db
630 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4990
HOLIKA HOLIKA Good Cera Super Ceramide Moisture Balm 40ml
Testápoló krém - női, hidratáló és tápláló, minden bőrtípusra alkalmas, hatóanyaga bambuszvaj és kamilla, repedezett sarokra alkalmas, űrtartalma 40 ml - 143 101 Ft/1 l
Leárazás -9 %
5 720 Ft 6 290 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3097
Leárazás -14 %
7 870 Ft 9 190 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4793
4,7
BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice+ Probiotics SPF50+ PA++++ - fényvédő, 50ml
Arckrém - bőrtípus: minden bőrtípusra,, 50 ml - 119 800 Ft/1 l
Szuper ár
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3028
5,0
MISSHA All-Around Safe Block Essence Sun SPF 45 50ml
Napozókrém - 45 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, 50 ml-es - 88 749 Ft/1 l
Leárazás -18 %
4 440 Ft 5 390 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA486
5,0
BEAUTY OF JOSEON Calming Serum Green Tea 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és hidratáló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 100 700,50 Ft/1 l
Leárazás -22 %
4 030 Ft 5 190 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4652
5,0
COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion (with Birch Sap) 100 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny, zsíros, problémás, kevert és minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, bőrnyugtató és regeneráló, 100 ml - 73 900 Ft/1 l
7 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4417
5,0
BEAUTY OF JOSEON Green Plum Refreshing Cleanser, 100ml
Tisztító hab - női, 100 ml, minden bőrtípusra bőrre - 43 900 Ft/1 l
Leárazás -21 %
4 390 Ft 5 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4644
Leárazás -25 %
6 730 Ft 8 990 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4428
BEAUTY OF JOSEON Red Bean Water Gel 100ml
Hidratáló gél - hidratáló, nappali, női, zsíros, normál és kevert bőrre, 100 ml - 52 900 Ft/1 l
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4914
5,0
HOLIKA HOLIKA Good Cera Emulsion 130 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, hidratáló és bőrtápláló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 47 787,54 Ft/1 l
Leárazás -10 %
6 210 Ft 6 890 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4634
5,0
COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask 60 ml
Arcpakolás - lemosható, női, alkalmazási terület arc, használható minden bőrtípusra, hidratáló, tápláló,, hatóanyagai közé tartozik niacinamide és napraforgóolaj, űrtartalma 60 ml
Leárazás -17 %
6 270 Ft 7 590 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4413
5,0
PYUNKANG YUL Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 435 600 Ft/1 l
10 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4782
5,0
HOLIKA HOLIKA Shimmering Petit BB krém SPF 45 30 ml
BB krém - minden bőrtípusra alkalmas, hatás: hidratáló, arctónus javító és fényvédős - 73 782,33 Ft/1 l
Leárazás -15 %
2 210 Ft 2 590 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4637
5,0
HOLIKA HOLIKA Clearing Petit BB krém SPF 30 30 ml
BB krém - zsíros és problémás bőrre, hatás: mattító és fényvédős - 86 333,33 Ft/1 l
2 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4633

Koreai kozmetikumok

Koreai kozmetikumok

A Koreai kozmetikumok kategóriában összesen 146 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó koreai kozmetikumok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább koreai kozmetikumok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb koreai kozmetikumok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: koreai kozmetikumok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ