Legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(133)
PlayStation 4
(63)
Műfaj
Akció
(109)
RPG
(133)
Stratégiai
(10)
Szimulátor
(4)
Lövöldözős
(10)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(80)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(13)
EN
(133)
DE
(101)
HU
(8)
RU
(10)
PL
(9)
FR
(18)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(3)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(130)
DE
(65)
RU
(1)
FR
(8)
ES
(9)
IT
(8)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 133 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Marvels Spider-Man 2 - PS5 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 17 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) érdekelnek, nézd meg a(z) playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények és tesztek alapján kategóriát.
133 termék
5,0
Sword and Fairy: Together Forever: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia hagyományos keleti elemekkel keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
Leárazás -20 %
20 790 Ft 25 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: MSX1563de
Sword and Fairy: Together Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
Leárazás -5 %
17 390 Ft 18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1563
Monster Hunter Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
29 090 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0598
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0591hu
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
22 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0589
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
21 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0586
FRONT MISSION 1st: Remake - Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - 2090-ben a világ konfliktusainak megoldására a wanzereknek nevezett óriási harci gépeket használják. Csatlakozz a multinacionális O.C.U.-hoz vagy a rivális U.C.S.-hez, fejleszd a wanzereket, hozz stratégiai döntéseket, és használd a tűzerőt és a környezetet, hogy előnyre tegyél szert az ellenfeleddel szemben.
12 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0584
4,7 49×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
12 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MSX907
Harvest Moon The Winds of Anthos - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
16 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0578
5,0
Unicorn Overlord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0577
5,0
Persona 3 Reload - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0576
5,0
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0575
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
9 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
5,0
Final Fantasy VII Rebirth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Várva várt új történt a FINAL FANTASY VII remake project keretében, amely az eredeti kultikus játék átalakítása három önálló címre azok eredeti alkotóitól. A játékban a játékosok számos új elemet élvezhetnek a történet kibontakozása folyamán, amely az eredeti FINAL FANTASY VII játék "Elfelejtett Fővárosába" vezető úttal csúcsosodik ki.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Final Fantasy VII Rebirth - Midgar Bangle melynek értéke 1 690 Ft
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0564
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
11 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0556
Eternights - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
Leárazás -34 %
8 190 Ft 12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1549
Titan Quest 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
26 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0550
Asterix & Obelix: Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0528
4,0
Sword Art Online Last Recollection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
22 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0526
Sand Land - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PSV0525
Asterix & Obelix: Heroes - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1528
Sand Land - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1525
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
33 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 26, 2024
Termékkód: MSX1522ce
My Time at Sandrock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
16 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0519
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ