Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(129)
PlayStation 4
(63)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(108)
RPG
(129)
Stratégiai
(10)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(10)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(75)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(11)
EN
(129)
DE
(97)
HU
(6)
RU
(11)
PL
(10)
FR
(18)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(3)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(126)
DE
(63)
RU
(1)
FR
(8)
ES
(9)
IT
(8)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(4)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 129 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Diablo IV - PS4 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 12 490 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) érdekelnek, nézd meg a(z) playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények és tesztek alapján kategóriát.
129 termék
4,4 13×
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Leárazás -30 %
12 490 Ft 17 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX732
4,7 48×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX907
5,0 10×
Rise of the Ronin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után nyugatról fekete hajók érkeztek a határra, és az egész ország felbolydult. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos válik saját sorsának kovácsává, olyanná, aki kezében tartja Japán sorsát.
+Ajándék Elektronikus promo kód Rise of the Ronin - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
26 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0596
4,9 45×
Ghost of Tsushima Director's Cut- PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
25 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0120
4,9 118×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
23 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
4,7
ARK: Ultimate Survivor Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Élvezz mindent, amit az ARK kínál ebben a gyűjteményben! Szelídíts- és lovagolj meg őskori állatokat, miközben vad vidékeket fedezel fel, fogj össze más játékosokkal és vívj epikus törzsi csatákat.
Leárazás -23 %
9 890 Ft 12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1208
4,6 75×
Bloodborne - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A fejlesztő Hidetaka Miyazaki és a FromSoftware alkotói (a legendás akció RPG játékok a Demon's Souls, a Dark Souls és a Dark Souls II készítői) a Bloodborne játékkal érkeznek, egy vadonatúj akció RPG játékkal, egyedülálló sötét légkörrel, brutális nehézséggel és kifinomult harcrendszerrel
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX124
4,6 37×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
Sword and Fairy: Together Forever: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia hagyományos keleti elemekkel keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
25 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: PSV0603de
Granblue Fantasy: Rellink - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0605se
Sand Land - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PSV0525
4,5 40×
Diablo IV - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls eseményei óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0369
Sword and Fairy: Together Forever - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0603
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
15 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0638
4,9
Lords of the Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0312
4,0
Chernobylite - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Bújj bele Igor, a fizikus és a csernobili atomerőmű egykori dolgozójának bőrébe, aki visszatér Pripjatyba, hogy felderítse jegyese váratlan, harminc évvel ezelőtti eltűnését. Éld át ezt a nemlineáris történetet, és fedd fel múltad igazságát, mely még ma is oly sokakat kínoz.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0148
4,7 111×
Horizon: Zero Dawn Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A teljes játékot tartalmazza, beleértve a Frozen Wilds DLC-t. Egy növényzettel teli nyílt világban óriási mechanikus lények kóborolnak, akik elvették az emberiség csúcsragadozói státuszát a földön. Az emberek fokozatosan visszatértek a törzsi életmódhoz. Csodálatos és lenyűgöző erdőkben, fantasztikus hegyek között és az elfeledett civilizáció lélegzetelállító romjai között élnek.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX179a
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
Leárazás -15 %
5 890 Ft 6 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX434
Gothic Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
5,0
Black Myth: Wukong - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
29 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0538
Kingdom Come: Deliverance 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Kingdom Come: Deliverance II egy magával ragadó akció-RPG, amely a polgárháború káoszában játszódik a 15. századi Közép-Csehországban. Te vagy Henry of Skalice - egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat tesz, és a bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő történetébe keveredik, miközben egy epikus küldetésre indul "a szerény kovácsműhelytől a királyi udvarig", hogy az élet értelmét keresse ebben a gyönyörű, de kegyetlen középkori világban.
Előrendelési ár
26 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0675
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
Gothic Remake: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308ce
Flintlock: The Siege of Dawn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
19 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0601
Minden, amit tudunk (speciális)Rise of the Ronin – Minden, amit eddig tudunk A Rise of the Ronin egy hamarosan megjelenő akció-RPG a japán Team Ninja-tól, akik a sikeres Souls ihlette Nioh sorozat és a Wo Long: Fallen Dynasty önálló cím alkotói. A stúdió még 2022-ben tette közzé az első információkat a Rise of the Ronin nevű, 19. századi...
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
További cikkek
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ