Multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1369)
DLC tartalom
(220)
Játékkredit
(4)
Platform
PC
(835)
PlayStation 5
(353)
PlayStation 4
(224)
Xbox Series X
(218)
Xbox Series S
(21)
Licenc
Doboz
(813)
Letölthető
(818)
Kulcs
Steam
(684)
Origin
(41)
Nintendo eShop
(39)
Uplay
(25)
Xbox Live
(19)
Műfaj
Akció
(889)
Stratégiai
(266)
Versenyzős
(252)
Szimulátor
(219)
Árkád
(203)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(143)
PlayStation 5 optimalizálás
(164)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(114)
Szöveg
CS
(198)
SK
(5)
EN
(1615)
DE
(1186)
HU
(36)
RU
(416)
UK
(2)
PL
(328)
FR
(636)
ES
(573)
IT
(570)
Zh
(151)
KR
(7)
JP
(13)
Szinkron
CS
(5)
SK
(3)
EN
(1532)
DE
(638)
HU
(2)
RU
(88)
UK
(2)
PL
(59)
FR
(260)
ES
(217)
IT
(211)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(35)
KR
(4)
JP
(11)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A videójátékok világában a multiplayer játékok mára már valóságos jelenséggé váltak. A játékok multiplayer opciója összekapcsolja a világ minden táján élő gamereket, ezzel egyedülálló élményeket nyújtva a számukra. A multiplayer játék címek különféle műfajban, platformokon és formátumokban érhetőek el. Legyen szó konzolról, PC-ről vagy mobileszközökről, létrehozzák a szenvedélyes játékosok közösségét, akik osztoznak a hobbijukban. Olvass tovább, hogy többet megtudj a multiplayer játék opcióiról, amely téged is biztosan magával ragad.

Tovább

Multiplayer játékok platformok szerint

A mai játékuniverzumban valóban szerencsések vagyunk, mivel számos platform közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy belépjünk a multiplayer játék címek változatos világába. Az elérhető platformok listája meglehetősen gazdag, a klasszikus számítógépektől (PC-k) a fejlett újgenerációs játékkonzolokig több platformon is játszhatunk.

Multiplayer játékok mobileszközökre

Manapság, amikor a mobileszközök életünk szerves részét képezik, a multiplayer játékok világa is egyre jobban kibővül. A mobil platform soha nem látott szabadságot, rugalmasságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a gamerek számára azt, hogy bárhol és bármikor elmerüljenek kedvenc játékaikban.

i

A játékok multiplayer címei a lövöldözős játékoktól kezdve a sportjátékokon át a stratégiai és készségfejlesztő játékokig a műfajok széles skálájában kaphatóak.

Kvíz multiplayer játékok

Az online kvíz multiplayer játékok egy lenyűgöző világot mutatnak be, ahol a világ minden táján élő gamerek összemérhetik a tudásukat és szellemi képességeiket. Ezek a játékok nemcsak a versenyzés örömét és izgalmát nyújtják, hanem elősegítik a kognitív képességek, a memória és az általános műveltség fejlesztését is.

Ha egy konkrét bővítményt keresel a játékodhoz, akkor keresd a DLC-ket (letölthető tartalmak). Ezek új lehetőségeket, pályákat, karaktereket, küldetéseket és egyéb kiegészítéseket adnak a játékhoz, továbbá lehetővé teszik a gamerek számára, hogy felfedezzék a szeretett játékuk új aspektusait.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 641 termék
4,9
Need for Speed Payback - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Igazi adrenalinban gazdag játékélményt kínál, akár rablásokkal tarkított őrült küldetésekről, fantasztikus autós küzdelmekről vagy egyedi autókkal fűszerezett akciódús pillanatokról legyen szó.
Szuper ár
5 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2913
4,6
30 in 1 Game Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849b
4,8
Pikmin 3 Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot öt különböző Pikmin fajjal, és stratégiailag küzdj meg az akadályokkal, győzd le az ellenséges lényeket, és keress élelmiszerkészletet az időközben éhező bolygódnak. Hozz magaddal egy másik játékost, és vegyétek fel együtt a kihívásokat.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW695
4,7 19×
Pokémon Shield - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A hagyományos játék a Pokémonok világából Galar-ban, Anglia kitalált régiójában játszódik. Meglátogathatod a vidéket, a városokat, vagy ellátogathatsz a havas hegyekbe és a sűrű erdőkbe.
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW138
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181
3,9 11×
Battlefield 2042
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-re a szélsőséges klímatikus jelenségek és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen megváltoztatják a globális erőviszonyokat. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén állnak, miközben a mindenféle hátterű háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket a Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért egy eddig nem látott hadszíntéren.
7 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1323
4,9 23×
Diablo III: Eternal Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX528
5,0
Overcooked! All You Can Eat - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - A végleges kiadás tartalmazza az Overcooked!, az Overcooked! 2 remastered változatát és minden további tartalmat. Térj vissza a Hagyma Királyságba egy óriási lakomára, és élvezd a kooperatív főzési káosz több száz szintjét az egyre veszélyesebb és különcebb konyhákban.
13 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW793
4,9
Just Cause 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Újra Rico Rodriguez bőrében találod magad. Ezúttal a világ legerősebb magánhadseregével, a The Black Hand-del néz szembe. A játék hatalmas nyitott világot kínál, amelyben autók, vadászgépek, tankok és szárnyas repülőruhák segítségével közlekedhetsz.
6 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX537
4,9 18×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Jellegzetes LEGO móka és szórakozás vár az egész családra, hiszen a kooperatív és vétélkedő módnak köszönhetően akár 4 játékos is játszhatja.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX0806
4,6 53×
Assassins Creed IV: Black Flag - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Felejtsd el a hősöket, a múlt eseményeit, ismerj meg új perspektívákat, új hősöket és új környezeteket, hajózz a fekete zászlóval és tapasztald meg a tenger és a szél erejét! Vezesd a hajót, és légy fenyegetés a kereskedők számára. Új korszak jön, és itt az ideje a változásnak!
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX050
5,0
LEGO Movie Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Több mint kilencven film- és képregényhős az új LEGO játékban.
Szuper ár
6 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO127a
4,2
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Játssz kedvenc karaktereiddel Marioval, Sonickal, Yoshival, Amy Rose-zal, Luigivel, dr. Eggmannel, és érj el sikereket az olyan sportágakban, mint a karate, vagy akár a gördeszkázás.
20 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW536
5,0
LEGO The Incredibles - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Órákon át tartó kreatív szórakozást és izgalmas kalandokat kínál az egész család számára. Fedezd fel az akciódús történet különböző szintjeit és az ikonikus helyszínek epikus világát, mint például Municiberg és Nomanisan Island, használd egyedülálló, szuper képességeidet, és gondoskodj róla, hogy a városi gazemberek megkapják méltó büntetésüket. A LEGO® The Incredibles kétjátékos kooperatív módot is kínál.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX508
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
10 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
4,5
Atlas Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és alkosd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, akár egy szóló történetkampányban.
14 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0319
4,5
Far Cry 3 Classic Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Far Cry 3 játék története során a magányos farkas Jason bőrébe bújsz bele, aki csapdába esett egy civilizációtól elvágott titokzatos szigeten. A hajója elsüllyedt, a barátnője eltűnt, és a sziget modern kalózoktól, drogkereskedőktől, valamint fegyverkereskedőktől hemzseg. Van egy fényképezőgépe, amellyel megörökítheti a környezetében zajló őrületet. De hamarosan rájön, hogy ha életben akar maradni, nem lesz más választása, mint fegyvert fogni és elkezdeni ölni a túlélés és a barátnője megmentésének érdekében.
7 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX517
4,8 16×
LEGO Worlds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja RPG és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A LEGO Worlds-ben egy hatalmas nyitott világ vár rád, ahol azt csinálhatsz, amihez kedved van. A nagysikerű Minecraft mintájára itt bármit szabadon megépíthetsz a LEGO építőkockákból: házakat, szobrokat, várakat, vagy akár versenypályákat. Mindemellett repülhetsz sárkányon, vagy kenguruval ugrálhatsz.
7 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX372
4,6
Sid Meiers Civilization VI - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Civilization VI konzol verziója a legújabb fejlesztéseket, javításokat és 4 további játékbővítményt is tartalmaz.
8 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX718
4,8
Sniper Elite 5 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Franciaország, 1944. Az amerikai rangerek titkos hadműveletének keretében, melynek célja az Atlanti fal meggyengítése a bretagne-i partok mentén, Karl Fairburne elit lövész kapcsolatba lép a francia ellenállással.
14 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0196
4,8 30×
Call of Duty: Modern Warfare Remaster - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel Az egyik legkedveltebb Call of Duty játék, most megújult grafikával.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX4008
4,8 39×
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG -Az alapjátékon kívül a Blood and Wine és a Hearts of Stone kiegészítőket is tartalmazza, illetve további 16 DLC-t, valamint az eddig kiadott összes frissítést.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW530
4,7
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatért! Élvezd az első két rész teljes átdolgozását, átdolgozott eredeti szintekkel és ikonikus zenével.
8 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW853

Multiplayer játékok

Multiplayer játékok

A Multiplayer játékok kategóriában összesen 1632 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiplayer játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ