Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(469)
DLC tartalom
(3)
Műfaj
Akció
(203)
RPG
(85)
Árkád
(82)
Gyerekeknek
(82)
Kaland
(71)
Szöveg
CS
(30)
SK
(2)
EN
(472)
DE
(322)
HU
(3)
RU
(23)
PL
(11)
FR
(57)
ES
(45)
IT
(45)
Zh
(19)
KR
(1)
JP
(4)
Szinkron
CS
(1)
EN
(466)
DE
(171)
HU
(1)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(8)
ES
(7)
IT
(8)
Zh
(2)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a dobozos kiadású nintendo switch játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok – teszt eredménye

A dobozos kiadású nintendo switch játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a dobozos kiadású nintendo switch játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A dobozos kiadású nintendo switch játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

473 termék
Little Nightmares 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
21 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1289
Hotel Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1174
PGA Tour 2K23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Előrendelési ár
28 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1108
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor - Mássz fel a ranglétrán, szerezz szponzorokat, és éld meg a B.A.S.S. karrierjét, amely Bassmaster Classic bajnokká tehet. Csapj le a vízre, és versenyezz a többi játékossal az új, óriási többjátékos módokban, és urald a globális ranglistákat.
Előrendelési ár
16 290 Ft
Várható időpont: augusztus 23, 2024
Termékkód: NSW1080
Your Dead Majesty - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai
Előrendelési ár
12 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW818
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Előrendelési ár
24 190 Ft
Megjelenés dátuma: október 17, 2024
Termékkód: NSW1219
DreamWorks Trolls Remix Rescue - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törsz-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
14 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1288
Skull Island: Rise of Kong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
15 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1279
Survivor: Castaway Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
13 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1278
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
14 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1273
Persona 5 Tactica - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utazik, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, mígnem megjelenik egy titokzatos légiós.
Leárazás -25 %
14 890 Ft 19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1244
Jurassic Park Classic Games Collection - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1382
House Flipper: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1267
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1304
Skater XL - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Játssz Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta vagy Brandon Westgate szerepében, és válj profi gördeszkássá! Több mint 60 valódi gördeszkázóhely vár rád, amelyek tereket, iskolákat, uszodákat, épületeket, parkolókat és folyosókat kötnek össze.
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1307
34 Sports Games - World Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1375
Gearshifters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Gearshifters egy rogue-lite arcade akció lövöldözős játék. Vezess, driftelj, pörögj, zúzz és lőj át az ellenséges járművek hullámain. Indulj harcba az extrém gépek formáját öltő főnökök ellen. Állítsd össze és finomhangold a járműmódosításokból, védekezésből és fegyverekből álló taktikai felszerelésedet minden egyes alattomos szállítási küldetéshez. Vezess! Pusztíts! Vedd fel pénzt! Fejlessz!
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1360
Garden Life: A Cozy Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Nintendo Switch melynek értéke 1 690 Ft
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1328
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1326
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
21 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1323ce
Minekos Night Market - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Játssz Minekóként, egy kíváncsi lányként, aki épp most érkezett új otthonába, egy gyönyörű, ám Japán legjobbjait idéző, a magas Fugu-hegy lábánál fekvő szigetre.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1322
60 in 1 Game Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Teszteld a memóriádat, a megfigyelőképességedet vagy a logikus gondolkodásodat hatvan gondosan kiválasztott minijáték gyűjteményében! Ezek nagy többsége támogatja a kooperatív vagy kompetitív játékot akár négy játékos számára, így egyedül, a családoddal vagy akár egy baráti társasággal is nekivághatsz.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1321
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317
Star Wars Heritage Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Hét klasszikus STAR WARS játék! Sajátítsd el az erő irányítását Luke Skywalkertől, a Jedi mestertől, vezess gyors Podracert, irányíts elit klón egységet... Mindez és még sok más a STAR WARS Heritage Pack csomaggal!
23 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1316
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dobozos kiadású Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dobozos kiadású Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dobozos kiadású Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ