Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(471)
DLC tartalom
(3)
Műfaj
Akció
(204)
RPG
(85)
Gyerekeknek
(84)
Árkád
(82)
Kaland
(72)
Szöveg
CS
(30)
SK
(2)
EN
(474)
DE
(323)
HU
(3)
RU
(23)
PL
(11)
FR
(57)
ES
(45)
IT
(45)
Zh
(19)
KR
(1)
JP
(4)
Szinkron
CS
(1)
EN
(468)
DE
(171)
HU
(1)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(8)
ES
(7)
IT
(8)
Zh
(2)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a dobozos kiadású nintendo switch játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok – teszt eredménye

A dobozos kiadású nintendo switch játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a dobozos kiadású nintendo switch játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A dobozos kiadású nintendo switch játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

475 termék
Unicorn Overlord - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
24 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1315
Barbie DreamHouse Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Teremtsd meg a saját Barbie DreamHouse élményedet! Élvezd a rengeteg szórakoztató tevékenységet, beleértve a sütést, főzést, táncot, kertészkedést, lakberendezést, mini játékokat és epikus medencés partikat! Fedezd fel a Barbie DreamHouse-t a barátaiddal, és öltözz divatos ruhákba a fotókhoz!
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1309
Bomb Rush Cyberfunk - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, amelynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1308
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
24 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1302b
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1299
Catan Super Deluxe Console Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
14 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1297
Forgive Me Father - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Sötét retró horror FPS játék, amely egy H.P. Lovecraft regényekből inspirált képregényes stílusú világban játszódik. Egyedüli emberként, aki még nem vesztette el józan eszét, megpróbálod megtalálni a válaszokat. Meddig bírod ki?
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1295
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
24 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
17 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
Leárazás -16 %
12 590 Ft 14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1268
Moving Out 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1264
Bear and Breakfast - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - A Bear and Breakfast egy kedélyes hangulatú menedzserszimulátor és kalandjáték, amelyben egy jó szándékú medve bőrébe bújhatsz, aki szeretné sikerre vinni az erdő közepén nyitott panzióját. Hank és barátai egy elhagyatott kunyhóra lelnek az erdőben, és tinédzserkori találékonyságuknak köszönhetően egy különleges panzióvá alakítják a gyanútlan turisták számára.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1262
Paleo Pines - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1260
The Grinch: Christmas Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1253
Elderand - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A sötétség és örültség ellenére megígért a rád várakozó dicsőség. Kutasd át a torz lovecrafti világot, amelyet sötétség és őrület övez.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1234
Loop Hero - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - A Lich időtlen hurokba vetette a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította. Használd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1228
Cuphead Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus rohanós-lövöldözős akciójátékban Cuphead és Mugman testvérpár szerepébe bújsz, akik különös világokat fedeznek fel és behemót főellenfelekkel akaszkodnak össze; a csomag tartalma: alapjáték, The Delicious Last Course DLC, 6 gyűjthető Cuphead Funnies kártya, Cuphead klub tagkártya, exkluzív Studio MDHR illusztrációs anyag (kézzel rajzolt kétoldali borító) és Ms. Chalice figura.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1148le
Human Fall Flat: Dream Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1226
PowerWash Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1225
Rune Factory 3 Special: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1127le
The Pathless - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Légy vadász és mesterlövész, aki egy misztikus szigetre indul, hogy megtörjön egy sötét átkot, amely a világot sújtja. Repülj a levegőben, és építs kapcsolatot sastársaddal. Hajts végre finom akrobatikus mutatványokat és elképesztő lövéseket az egyedi íjászrendszerrel, amely megkönnyíti a gyors mozgás közbeni lövést.
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1195
My Universe My Baby Dragon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Kis sárkány barátainknak szükségük van rád, hogy segíts nekik kibontani a szárnyaikat. Gondoskodj a sárkánybébikről attól a pillanattól kezdve, hogy kikelnek, egészen addig, amíg képesek lesznek önállóan repülni.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1140b
Bus Simulator: City Ride - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1152
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dobozos kiadású Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dobozos kiadású Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dobozos kiadású Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ