Olcsó xbox One multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(395)
DLC tartalom
(59)
Játékkredit
(40)
Platform
PC
(15)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(424)
Xbox Series S
(277)
Xbox One
(498)
Play Anywhere
(1)
Licenc
Doboz
(158)
Letölthető
(340)
Kulcs
Xbox Live
(334)
Microsoft Store
(17)
Műfaj
Akció
(312)
Lövöldözős
(104)
Versenyzős
(84)
RPG
(72)
Sport
(49)
Szöveg
CS
(69)
EN
(496)
DE
(423)
HU
(18)
RU
(104)
UK
(3)
PL
(90)
FR
(139)
ES
(120)
IT
(119)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Szinkron
CS
(3)
EN
(494)
DE
(217)
HU
(3)
RU
(35)
UK
(3)
PL
(16)
FR
(73)
ES
(63)
IT
(58)
Zh
(3)
KR
(3)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox One multiplayer játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó xbox One multiplayer játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó xbox One multiplayer játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Halo: Spartan Assault - Xbox One DIGITAL, amelynek bruttó ára 1 790 Ft. Az olcsó xbox One multiplayer játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
498 termék
5,0
Bioshock Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ken Levine szerző tollából származó három kultikus lövöldözős játék teljes kollekciója. Látogass el Rapture-be, a tenger alatti utópiába, amely őrült káosszá változott, majd repülj el a magason a felhőkben lebegő gyönyörű Columbia-ba. Mindhárom játék továbbfejlesztett grafikával, élesebb textúrákkal rendelkezik, illetve az összes DLC-t tartalmazzák.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO238
PowerWash Simulator - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
Leárazás -10 %
7 790 Ft 8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0370
4,8 18×
Just Dance 2022 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0085
3,7
Cars 3: Driven to Win - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Disney Pixar Verdák 3 filmje alapján, amely az akció-kalandjáték és a népszerű mesefigurák egyedülálló kombinációját kínálja.
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO0174
4,8
Riders Republic - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj kerékpárra, pattanj snowboardra vagy bújj wingsuitba és lépj be egy hatalmas, élő világba, amelybe más játékosok is elkalandoznak! Látogassatok el együtt az ikonikus amerikai nemzeti parkok valamelyikébe, beleértve a Bryce Canyon-t, Yosemite-völgyet, Sequoia Parkot és a Mammoth Mountain-t.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO795
Minecraft Dungeons - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel az akcióval, kincsekkel és vad pillanatokkal teli szinteket. Csatlakozz egy hősies expedícióhoz, hogy megmentsd a falusiakat és megsemmisítsd a gonosz Arch-Illagerat!
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1443
5,0
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO608
FIFA 15 - Xbox One - Konzol játék Típusok
4,7
FIFA 15 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport - a futballszimulátor legújabb kiadása, továbbfejlesztett kollektív AI, fokozott emóciók - a szurkolók és a játékosok valós idejű reakciói a pályán, rendkívül részletes látványvilág és még sok minden más.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO115b
4,7 14×
Rayman Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ugráljatok a dob ritmusára, boxoljatok a basszus szellemében, sétáljatok át a kötélen a gitárzene alatt. A zenetérképek megfejtésének a kulcsa az időzítés és a ritmus. Próbáljátok ki, lehettek-e ti is platformjátékhősök.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO072b
NBA Playgrounds 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - az ismert sorozat folytatása. Az új verzió azonban rengeteg fejlesztést és újdonságot kínál (ilyen például a Szezon vagy a Rangsorolt bajnokság opció, nem beszélve a Négy meccs, a Hárompontos verseny és számtalan új gyakorló funkcióról). A játék során több mint kétszáz NBA sztárral találkozhatsz (már visszavonult legendákkal is).
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO545
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - lépj a szinte végtelen lehetőségek világába a sandbox RPG keretében. Hozz létre saját karaktert vagy válassz a 6 meglévő közül egyet, és indulj útra a világban, amely reagál a kilétedre és tetteidre. Próbára teszik majd a barátságaidat, éppúgy mint a képességedet hogy több száz kombinációból válassz. Kombináld a tűz, jég, méreg, eső és sok egyéb más erejét. Harcolj és éld túl a csapdákat a javított taktikai duelek során.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO534
4,5
Dovetail Games Euro Fishing - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0582
4,9 12×
Assassins Creed IV: Black Flag - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Felejtsd el az elmúlt évek hőseit, ismerj meg új távlatokat, új hősöket és új környezetet, hajózz a fekete zászlóval, és tapasztald meg a tenger és a szél erejét!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO102a
WWE 2K23: 67,500 VC Pack - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2066
DiRT 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Tegyél egy utazást a világ körül, és versenyezz több mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, csodálatos környezetben, amelyet kiegészít az időjárást és a napszakok dinamikus változása. A versenyektől a befagyott New York-i East River-ig, a brazíliai Megváltó Krisztus szobor alatti útvonalon át a norvég sarki fényig.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO727se
5,0
Call Of Duty: Black Ops 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - köszöntünk a Call of Duty: Black Ops 3 jövőjében - egy sötét, sőt romlott jövőben, ahol a Black Ops katonák új fajtája uralja a csatateret, ahol elenyészik az emberiség és az emberiség által létrehozott technológia közötti vékony vonal. Pedig azért hoztuk létre, hogy megtartsuk az előnyt egy világban, ahol a technológiai szempontból fejlett katonai robotrendszerek határozzák meg a csatatér feletti uralmat.
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO189c
Madden NFL 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
Szuper ár
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0385
Halo Infinite: 2,200 Halo Credits - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1910
5,0
Forza Horizon 5: VIP Membership - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1802
Dead Island Definitive Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1893
5,0
It Takes Two - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Játssz a viszálykodó házaspár, Cody és May szerepében, akik varázslatos módon babákká változtak. Együtt csapdába esnek egy fantasztikus világban, ahol számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0018
5,0
Need For Speed Hot Pursuit Remastered - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A népszerű versenyjáték továbbfejlesztett változata, még nagyobb felbontással, részletesebb textúrával és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott kiterjesztést is.
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO809
Trials Rising: Expansion Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1227
4,8
Forza Horizon 4: Fortune Island - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1093

Olcsó xbox One multiplayer játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ