Olcsó xbox One multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(158)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(4)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(149)
Xbox Series S
(17)
Xbox One
(165)
Licenc
Doboz
(150)
Letölthető
(15)
Kulcs
Xbox Live
(16)
Microsoft Store
(6)
Műfaj
Akció
(82)
Versenyzős
(36)
Lövöldözős
(30)
Árkád
(25)
Sport
(20)
Szöveg
CS
(30)
EN
(164)
DE
(137)
HU
(5)
RU
(22)
PL
(21)
FR
(37)
ES
(30)
IT
(28)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(163)
DE
(86)
RU
(7)
PL
(3)
FR
(17)
ES
(18)
IT
(12)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox One multiplayer játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó xbox One multiplayer játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó xbox One multiplayer játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Battlefield 2042 - Xbox Series, amelynek bruttó ára 2 590 Ft. Az olcsó xbox One multiplayer játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
165 termék
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0201
Zombie Army Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Zombie Army trilógia egy külső nézetes lövöldözős játék, amely a második világháborúban játszódik. 1945, Berlin. A szövetségesektől elszenvedett vereséggel szembenézve Hitler egy utolsó szörnyű kísérletet tesz: élőhalott szuperkatonák légiója fenyegeti egész Európát. Játék 1-4 játékos számára.
12 880 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: MXO141c
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
5,0
Resident Evil 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bizarr jelenség történt az amerikai Raccoon City külvárosának peremén. Az Arklay hegységnél bekövetkezett szerencsétlen incidens valódi rémálommá változtatta a városi metropoliszt, éppúgy a lakosság, mint az odalátogatók számára. Húsz évvel az eredeti Resident Evil 2 megjelenése után ismét eljött az idő, hogy visszatérjünk Raccoon City-be.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO527
4,4 10×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO596
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - A motoros versenyek valóságos versenyszimulátora. Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 futam amelyből 12 vadonatúj. A motorkerékpárok műszaki és esztétikai fejlesztésen is keresztülmentek. Sok egyéb mással...
13 090 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX518nad
Cuphead Physical Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl, a Cuphead testvérek vagy Mugman szerepében játszhatsz (egyjátékos vagy kooperatív módban), miközben furcsa világokat fedezel fel és óriási főnökökkel harcolsz, akik nem is férnek el a képernyőn, hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől!
13 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0304
5,0
RIDE 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Valódi versenyszimulátor motorkerékpárokkal Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 pálya, köztük 12 vadonatúj. A esztétikailag és mechanikailag módosított motorkerékpárok. És még sok más.
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO495
5,0
NHL 24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
13 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO898
Core Keeper - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a lények, ereklyék és nyersanyagok végtelen barlangját egy 1-8 játékosnak szóló bányász sandbox kalandban. Bányássz, építkezz, harcolj, kézműveskedj és gazdálkodj, hogy felfedezd az ősi mag titkait.
Előrendelési ár
13 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: XBSE0513
5,0
RIDE 4 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék változatosabb karriert, dinamikusabb időjárást, új endurance módot és számos újdonságot kínál.
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO747
4,4
Call of Duty: Vanguard - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A világ évek óta szenved minden idők legnagyobb és legvéresebb háborúja miatt, de a második világháború alakulása végre megváltozik. Most fel kell állnia néhány kiválasztottnak, hogy elvégezze feladatát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arculatát.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO864
Smurfs Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
14 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0362
Dakar Desert Rally - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0172b
Tekken 7 Legendary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0149
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
14 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0373
Exoprimal - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A történelem legvadabb állatainak hordái rejtélyes módon megjelennek szerte a világon, és csak a legmodernebb harci öltözéked állja útjukat. Ez a korszakok csatája a fő játékmódban, a Dino Survivalban zajlik, ahol az Exosuit-pilóták két csapata versenyez a küldetések teljesítéséért, miközben az ősi lények hordái ellen kell védekezniük.
14 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0324
Minecraft Legends Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0223
Sea of Thieves - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
15 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1754
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0072
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
15 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO570
Bluey: The Videogame - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0447

Olcsó xbox One multiplayer játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ