PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(401)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(406)
PlayStation 4
(205)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(173)
Szimulátor
(85)
Gyerekeknek
(82)
Árkád
(68)
Versenyzős
(52)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(165)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(33)
Szöveg
CS
(45)
EN
(405)
DE
(268)
HU
(12)
RU
(17)
PL
(20)
FR
(53)
ES
(29)
IT
(31)
Zh
(3)
JP
(1)
Szinkron
EN
(402)
DE
(170)
RU
(4)
PL
(3)
FR
(20)
ES
(16)
IT
(17)
Zh
(1)
Korhatár
1 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek – teszt eredménye

A playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

406 termék
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0452
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -4 %
9 290 Ft 9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
Celeste - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Segíts Madeline-nek legyőzni belső démonait a Celeste-hegy csúcsára vezető úton ebben a szuper izgalmas, kézzel készített platformjátékban, amelyet a többjátékos klasszikus TowerFall alkotói készítettek.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1459
Firefighting Simulator: The Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és oltsd el a valósághű tüzet és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1452
Peppa Pig: World Adventures - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0385
Peppa Pig: World Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
Leárazás -35 %
8 590 Ft 13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1428
Dragon Ball Z: Kakarot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át újra a DRAGON BALL Z történetét, amely Raditz érkezésével kezdődik és a Buu elleni végső csatával ér véget. Élvezd az epikus pillanatokat és a szórakoztató mellékküldetéseket, beleértve az eddig soha nem látott történeti pillanatokat, amelyek választ adnak a Dragon Ball-univerzum néhány égető kérdésére.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0383
Gigantosaurus: Dino Kart - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1423
Yum Yum Cookstar - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban. Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1405
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto + Naruto To Boruto: Shinobi Striker - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1396
PGA Tour 2K23 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, lehetőséget kínálva a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0315
My Fantastic Ranch - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia róluk, lovasórákat szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz társítania és még sok minden mást.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0305
Kao the Kangaroo - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0269
Minecraft Legends Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1333
Kao the Kangaroo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1298se
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Tini Nindzsa Teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0231
Road Maintenance Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Válassz a 30 nagyszabású küldetés közül, amelyek összetett és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak, például útburkolati jelek felfestése, fakivágás, az útszélek tisztítása, útjavítás, közlekedési táblák elhelyezése és védőkorlátok telepítése.
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0217
A Hat in Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland - A Hat in Time egy imádnivaló háromdimenziós platformjáték egy kislányról, aki saját készítésű kalapjai, sapkái és maszkjai révén különleges képességekkel rendelkezik. Fedezd fel szabadon a hatalmas világokat, szerezd vissza az elvesztett idődarabokat, és vedd célba újra csillagokat!
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1237
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu
Two Point Campus Enrolment Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1138
Untitled Goose Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Képzelj el egy békés reggelt valahol egy faluban, ám hirtelen... egy idegesítő liba bőrébe bújva találod magad. Látogasd meg a virtuális homokozót, amelyben szabadon mozoghatsz, mindenféle madárságot kipróbálhatsz és számos gonosz tréfát hajthatsz végre.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1113
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ