PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(396)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(401)
PlayStation 4
(202)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(170)
Szimulátor
(84)
Gyerekeknek
(79)
Árkád
(67)
Versenyzős
(52)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(161)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(33)
Szöveg
CS
(45)
EN
(400)
DE
(266)
HU
(11)
RU
(17)
PL
(19)
FR
(53)
ES
(29)
IT
(31)
Zh
(3)
JP
(1)
Szinkron
EN
(397)
DE
(168)
RU
(4)
PL
(3)
FR
(20)
ES
(16)
IT
(17)
Zh
(1)
Korhatár
1 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek – teszt eredménye

A playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 5 (ps5) játékok gyerekeknek termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

401 termék
3,3
Truck and Logistics Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
9 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0386
1,0
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
16 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0649
1,0
House Flipper: Pets Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
16 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1515
1,0
On The Road Truck Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - több, mint 6500 km autópálya és autóút áll a rendelkezésedre - köztük számos autópálya-csomóponttal és több, mint 15 német város, köztük Hamburg, Bréma, Köln, Hannover és Berlin, az egyedülálló kialakításukkal együtt.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0162
2,5
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
19 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0587
2,7
Paw Patrol: Adventure City Calls - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudja, hogy Humdinger polgármester átvette az irányítást a forgalmas nagyváros felett, meg kell mentenie a várost önző terveitől. A játékosok a kiskutyák szerepébe bújnak, beleértve Chase-t, Skye-t és egy vadonatúj kutyus barátot! Használd a szuper képességeiket a mentőakciókban.
Leárazás -4 %
11 790 Ft 12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1136
2,3
WRC Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák kerültek a játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A különleges szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1326
1,7
The Grinch: Christmas Adventures - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0490
4,9 126×
Hogwarts Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
13 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0019
5,0 10×
SnowRunner - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és próbáld meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terepszimulátorával. Vezess 40 járművet olyan gyártóktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyd a gumid nyomát a vad, nyílt világban.
11 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0208
4,8 16×
LEGO Worlds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja RPG és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A LEGO Worlds-ben egy hatalmas nyitott világ vár rád, ahol azt csinálhatsz, amihez kedved van. A nagysikerű Minecraft mintájára itt bármit szabadon megépíthetsz a LEGO építőkockákból: házakat, szobrokat, várakat, vagy akár versenypályákat. Mindemellett repülhetsz sárkányon, vagy kenguruval ugrálhatsz.
6 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MSX372
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
13 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0606
4,7
Fernbus Coach Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Vigyázzon a forgalmas utakon, hogy elkerülje az ütközést más járművezetőkkel, és biztosítsa utasai biztonságos célba érkezését, akár nappal, akár éjszaka utaznak - évszaktól függetlenül.
11 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0396
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
22 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0559b
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
84 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0439ce
3,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
11 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0425
3,5
Autobahn - Police Simulator 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Ülj a járőrkocsid volánja mögé, és teljesítsd az új feladatok és különleges küldetések teljes sorát. A rendőri pályafutásod legfontosabb feladata az autópálya biztonságának fenntartása.
10 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MSX1311
1 ... 14151617
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ