Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Műanyag homokozók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
1 éves kortól
2 éves kortól
-
Típus
Fedett
(9)
Szigetelt
(6)
Alak
Kagyló
(3)
Teknősbéka
(4)
Facsonk
(1)
Asztal
(1)
Négyzet
(1)
Hosszúság/mélység
87 cm
136 cm
-
Szélesség
78 cm
112 cm
-
Magasság
20 cm
55 cm
-
Szűrés

Az első lépések és a körülöttük lévő világ felfedezésének idején a játszóterek, amelyek közé kétségtelenül a műanyag homokozók tartoznak, az első kalandok születésének sarokköveivé válnak. Végtelen mennyiségű szórakozást és kreativitást kínál a nap folyamán. Merülj el ezeknek a lenyűgöző játékoknak a világában, amelyek örömet szereznek a gyermekeknek és fejlesztik a képességeiket. Válassz a gyermekednek a legjobban megfelelő műanyag homokozók közül, fedővel vagy anélkül. Szívesen adunk tanácsot a választással kapcsolatban.

Tovább

A műanyag homokozó fedővel egész évben szórakozást nyújt

A műanyag homokozók fedővel számos előnnyel járnak, amelyet te és gyermekeid is értékelni fognak. Kiváló minőségű műanyagból készült, amely tartós, könnyű és könnyen karbantartható. A fedél tisztán tartja a homokot, és megakadályozza a nemkívánatos állati látogatók hozzáférését. A műanyag homokozók nem feltétlenül csak a nyári hónapokra korlátozódnak. A szezon után kényelmesen eltávolítható a klasszikus homok, gondosan megtisztítható, és áthelyezhető a beltérbe, ahol gyermeked élvezheti a kinetikus homokkal való szórakozást.

i

Gyerek homokozó műanyag vagy fa? Az anyag szerint is lehet választani

A műanyag vagy a fából készült homokozót részesíted előnyben? A választás teljesen rajtad múlik. Míg a fából készült homokozó nagyobb méretet és a homok mennyiségének megfelelő kapacitást kínál, a műanyag változatot könnyebb karbantartani, és kényelmesen változtathatod a helyét.

A műanyag homokozó fedéllel nagyszerű lefedettséget és vízhatlanságot biztosít

A fedeles műanyag homokozó remek választás, ha olyan lehetőséget keresel, amely megvédi a homokot a szennyeződésektől, levelektől vagy esőtől. A fedél tisztán és szárazon tartja a homokot, meghosszabbítva annak élettartamát. A vízhatlan homozók viszont biztosítják, hogy a víz és a nedvesség nem gyűlik fel bennük, ami elengedhetetlen lehet a penész és a baktériumok megelőzéséhez. Az alja lehet nyitott is, de ilyen modellekkel aligha találkozunk a műanyag homokozók között.

A műanyag homokozók kiegészítője a megfelelő játék a homokozóba. Tekintsd meg kínálatunkat, ahol formákat, különböző autókat, talicskákat vagy homokozó szettek találsz. Ezek örömet szereznek a kis építőknek, kertészeknek, fagylaltkészítőknek és szakácsoknak.

Milyen alakú lehet egy műanyag homokozó? Kagyló, farönk és multifunkcionális asztal

Ha érdekes műanyag homokozók közül szeretnél választani, akkor a kagylók, farönkök vagy különböző állatok lesznek a megfelelő választás számodra. Ezek a változatos formák új elemet adnak a gyermekek játékához, amely új kalandokra sarkallhatja a képzeletüket. Vásárlás előtt mindig ellenőrizd, hogy a csomag tartalmazza-e a homokozót és a fedelet. Egyes modellek külön kínálják ezt a két részt, ami előnyös lehet, ha az alsó vagy a felső rész megsérül.

  • kagyló egy vidám és népszerű forma, amely tökéletes a kisebb gyermekek számára, és soha nem megy ki a divatból. Az XXL kagyló homokozó több helyet kínál a játékhoz, míg a normál méret kompaktabb, így könnyebben tárolható.
  • teknős merész színeivel bármilyen stílusú kertet feldob. A teknősbéka alakja nagyszerű hely a gyermekek kalandozásához.
  • A farönk természetes elemet visz a játékba, amely vizuálisan vonzó és egyedi játékteret biztosít.
  • A négyzet alakú műanyag homokozó klasszikus és hagyományos forma, amely rengeteg helyet kínál a játékhoz és a szórakozáshoz.
  • Az asztal alakú homokozók előnye az álló játék, amely nagyobb helyet biztosít a homok és a játékok kezeléséhez.

Műanyag homokozó nagy vagy kicsi? A választáskor vedd figyelembe a méreteit

A nagy műanyag homokozó több helyet kínál a játékhoz, míg a kisebb méret ideális kisebb kertekbe, teraszokra vagy erkélyekre. A téli szezonban is kényelmesen áthelyezhetők a beltérbe. Akár kis kerttel, akár tágas hátsó udvarral rendelkezel, a műanyag homokozók sokféle méretben kaphatók, hogy bármilyen környezetbe illeszkedjenek. Kényeztesd gyermekeidet órákig tartó szórakozással ezzel a játékkal.

Műanyag homokozó asztal
Műanyag homokozó – asztal

Műanyag homokozó kagyló
Műanyag homokozó – kagyló

Műanyag homokozó teknős
Műanyag homokozó – teknős

i

Gyerek homokozó műanyag akár fa, megfelelő homokot igényel

A megfelelő homokot keresed a gyerek homokozójába? A fedéllel ellátott műanyag modelleket nem terhelik annyira a kültéri körülmények, de válassz körültekintően. Válassz megfelelő homokot a homokozóba, amely biztonságos az egészségre és megfelel a higiéniai határértékeknek. Állagának köszönhetően ideális a formák készítéséhez. A kinetikus homok beltéri használatra alkalmas.

A műanyag homokozó a legkisebbek számára is alkalmas

A műanyag homokozó ideális a gyermekek számára kétéves kortól, amikor elkezdik elsajátítani az alapvető motoros készségeket, és felfedezik a homokkal való játék varázsát. Még a fiatalabb kisgyermekek is élvezhetik a homokban való szórakozást, azonban a kisgyermekeknél szülői felügyeletre van szükség a homok véletlen belégzésének vagy lenyelésének megelőzése érdekében. A hatéves korig terjedő korú gyermekek számára a műanyag homokozók remek helyszínt biztosítanak a képzelet és a szociális készségek fejlesztéséhez.

Olcsó műanyag homokozók közül szeretnél választani? A Bazár a megfelelő hely. Itt újszerű darabokat találsz nagyon kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
11 termék
Rózsaszín kagyló tetővel - Homokozó Típusok
4,3 44×
Rózsaszín kagyló tetővel
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft
Raktáron > 10 db
Termékkód: HRAif3559
4,7 11×
Little Tikes Teknős homokozó felső rész
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, mélység 110 cm átmérő 110 cm
11 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAms132b
5,0
Little Tikes vízi asztal és homokozó Builders Bay-hez
Gyerek asztal - vízzel való játékhoz alkalmas asztal, két részből áll: homokozó és medence, teherautók, hidak is találhatók rajta, méretei: 136 x 112 x 55 cm
81 390 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAms133
Paradiso Kagyló kék fedővel - Homokozó Típusok
4,3 44×
Paradiso Kagyló kék fedővel
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft
Raktáron > 10 db
Termékkód: HRAkn0086
Paradiso Kagyló zöld fedővel - Homokozó Típusok
4,3 44×
Paradiso Kagyló zöld fedővel
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 20 × 78 × 87 cm (Ma×Sz×Mé)
7 290 Ft
Raktáron > 10 db
Termékkód: HRA443dd
4,6 13×
Little Tikes Teknős homokozó
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, szigetelt, méretek 23 × 110 × 98 cm (Ma×Sz×Mé)
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAms132
4,7
Little Tikes Go Green teknős homokozó
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, méretek 30 × 96 × 109 cm (Ma×Sz×Mé)
26 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002463
Little Tikes Vizes és homokozó asztal, összecsukható
Vizes homokozó asztalok - összecsukható, tartalma: homokozó, vizes asztal, műanyag vízi- és homokozó játékok, hálós játéktároló táska, homokozó kapacitása: max. 20 kg homok (nem tartozék), méretek: 143×74×50 cm, tömeg: 12,5 kg, gyermekek számára 2 éves kortól
59 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00354
Little Tikes Sand & Sea Vizes és homokozó asztal
Vizes homokozó asztalok - tartalma: homokozó, vizes asztal, napernyő, műanyag vízi- és homokozó játékok, homokozó kapacitása: max. 23 kg homok (nem tartozék), méretek: 120×83×48 cm, tömeg: 11 kg, gyermekek számára 2 éves kortól
46 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00353
4,7 11×
Little Tikes Teknős homokozó felső rész
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, mélység 110 cm átmérő 110 cm
10 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAms132b
5,0
Little Tikes Homokozó medence
Homokozó - gyerek, műanyag, fedett, méretek 28 × 96 cm (Ma×Sz)
23 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsc1293

Műanyag homokozók

A Műanyag homokozók kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Műanyag homokozók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó műanyag homokozók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább műanyag homokozók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb műanyag homokozók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: műanyag homokozók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ