AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nootropikumok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tartalmazott hatóanyagok
Ginkgo Biloba
(1)
Q10 koenzim
(1)
Komplex anti-aging termék
(1)
Komplex nootropikumok
(1)
L-theanin
(1)
Resveratrol
(2)
Hatás
Immunerősítésre
(2)
Fáradtság és kimerültség esetén
(1)
Szívre és vérnyomásra
(6)
A szervezet méregtelenítéséhez
(2)
Memória és koncentráció
(6)
A szem egészségéért
(3)
Antioxidáns
(2)
Támogatott szervek
Szív
(11)
Ízületek
(1)
Haj
(1)
Erek
(1)
Agy
(11)
Kinek
Felnőtteknek
(15)
Kismamáknak
(1)
Szoptatós anyáknak
(1)
Szenioroknak
(3)
Tabletták/kapszulák száma
60
250
-
Tulajdonságok
E-k nélkül
(3)
Laktózmentes
(4)
Gluténmentes
(3)
Pálmaolaj nélkül
(3)
Vegán
(4)
Szűrés

A nootropikumok olyan anyagok, amelyek pozitív hatással vannak az agy kognitív funkcióira, például a memóriára, a figyelemre, a koncentrációra és a kreativitásra. A nootropikumok széles skálája kapható, amelyek összetételükben, hatásukban és beadási formájukban különböznek egymástól. Lehetnek természetesek, szintetikusak vagy a kettő kombinációja, és gyakran használják őket a szellemi teljesítmény és az általános mentális egészség támogatására. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válassz a személyre szabott nootropikumok közül.

Tovább

 Mik a nootropikumok?

Nem hallottál még a nootropikumok kifejezésről? Mik is ezek? A nootropikumok olyan anyagok csoportja, amelyek célja az agy kognitív funkcióinak javítása, beleértve a memóriát, a figyelmet és a tanulási képességet. Választhatsz szintetikus vagy természetes nootropikumok közül, amelyek célja mindig a szellemi teljesítmény és az általános mentális egészség támogatása. Használatuk oka lehet a termelékenység növelése, a koncentrációs képesség javítása, vagy akár a hosszú távú kognitív fejlődés támogatása.

  • A nootropikumok, mint például a koffein, segítenek energiát biztosítani és fenntartani az éberséget, ami különösen előnyös lehet a rövid távú teljesítményfokozáshoz.
  • Néhánynak stressz- és depresszióellenes hatása van, ezzel hozzájárulnak az általános mentális jóléthez.
  • A nootropikumok fokozhatják a szellemi teljesítményt, beleértve a memóriát, a figyelmet és a problémamegoldó képességet.

Hogyan válasszunk a nootropikumok közül?

A legjobb nootropikumok kiválasztása döntő fontosságú folyamat, amely számos tényező gondos mérlegelését igényli. Mindenekelőtt tanácsos konzultálni egy szakemberrel vagy orvossal a biztonságos és hatékony használat érdekében. Még a saját egészségi állapot és az igények alapos elemzése is kulcsszerepet játszik. A nootropikum kiválasztásakor fontos az is, hogy alaposan tanulmányozd a nootropikum összetételét, és ellenőrizd, hogy olyan anyagokat tartalmaz-e, amelyek megfelelnek a speciális igényeidnek.

i

A ginkgo biloba növény nagyszerű tulajdonságokkal bír

A Ginko biloba az érrendszerre gyakorolt pozitív hatásairól ismert növény. Flavonoidokat és terpenoidokat tartalmaz, amelyek javítják az agy vérellátását, ami pozitív hatással van a memóriára és a koncentrációra. A ginkgo bilobát tartalmazó nootropikumok gyakran használatosak a kognitív funkciók támogatására és a memóriaproblémák megelőzésére.

A kolin fontos az agy számára

A kolin a megfelelő agyműködés egyik kulcseleme. Elengedhetetlen az acetilkolin nevű neurotranszmitter szintéziséhez, amely szerepet játszik a memóriában és a tanulásban. A kolint tartalmazó nootropikumok segítenek a kognitív funkciók és a memória serkentésében. A kolin gyakori forrásai közé tartozik a lecitin és más élelmiszerek, de bizonyos esetekben hasznos lehet a megfelelő étrendkiegészítők formájában történő pótlása.

Az idegrendszert az omega 3 támogatja

Az omega-3 zsírsavak, beleértve a kulcsfontosságú EPA és DHA komponenseket, fontos szerepet játszanak a megfelelő agyfejlődésben és az általános idegrendszeri egészségben. Ezek a fontos anyagok főként a halolajban és a lenmagban találhatók. Támogatják az agysejtek felépítését, és segítik a neurotranszmitterek optimális működését. Az omega 3-at tartalmazó nootropikumok így hatékonyan erősítik a kognitív funkciókat, és pozitív hatást gyakorolnak a hangulatra.

taurin egy aminosav, amely hatással van az idegrendszerre és az izomösszehúzódásra. A taurint tartalmazó nootropikumok gyakran használatosak a szív, az izmok és az általános energia, valamint anyagcsere támogatására.

A resveratrol véd a stressz ellen

resveratrol, amely a szőlőben, a vörös szőlőben és bizonyos diófélékben található, erős antioxidáns tulajdonságairól ismert. A resveratrolt tartalmazó nootropikumok segítenek megvédeni az agysejteket az oxidatív stressztől és fokozzák az általános keringési egészséget. Ez az anyag tehát érdekes perspektívát jelent azok számára, akik a szellemi vitalitás fokozására keresnek eszközt, miközben támogatják az érrendszert.

Relaxáláshoz használj L-Theanint

A tealevelekben természetesen megtalálható L-teanin képes befolyásolni az alfa agyhullámokat, ami nyugtató hatású, és javítja a relaxációs állapotot álmosság nélkül. Az L-teanint tartalmazó nootropikumok gyakran használatosak a stressz és a szorongás csökkentésére, miközben képesek segíteni a figyelmet és a koncentrációt is. A hatásoknak ez a kombinációja alátámassza az L-Theanin, mint a mentális jólétre és a kognitív teljesítményre pozitívan ható természetes összetevő fontosságát.


nootropil BrainActive
BrainActive

nootropil magnézium
Magnézium

nootropil NAD+
NAD+

koffein, egy ismert stimuláns, átmenetileg növelheti az éberséget és a figyelmet. A koffeintartalmú nootropikumok népszerű választásnak számítanak azok számára, akiknek gyors és rövid távú energia- és koncentrációfokozásra van szükségük.

A jó hangulat biztosítására jó az L-Tyrosine

Az L-tirozin egy olyan aminosav, amely kulcsszerepet játszik a neurotranszmitterek, köztük a dopamin és a noradrenalin termelésében. Az L-tirozint tartalmazó nootropikumok segíthetnek a stressz kezelésében, javíthatják a hangulatot, és támogathatják a mentális teljesítményt, különösen a kihívást jelentő helyzetekben. Az L-tirozin azon képessége, hogy befolyásolja a kulcsfontosságú neurotranszmitterek termelését, lehetőséget ad az ezt az anyagot tartalmazó nootropikumoknak arra, hogy kiegyensúlyozott stimulációt nyújtsanak az optimális mentális állapothoz.

A komplex keverékek mindent biztosítanak, amire szükséged van

komplex keverékek gyakran kombinálnak különböző anyagokat, például vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövénykivonatokat. Ezeknek a termékeknek a célja, hogy átfogó támogatást nyújtsanak a kognitív funkciók és a mentális egészség számára. Egyedi összetételük szinergiát nyújthat a jobb agyműködés és a szervezet vitalitása érdekében. A komplex keverékek így azok számára alkalmasak, akik átfogó megközelítést keresnek az agy és az általános vitalitás fokozására.


nootropil omega 3
Omega 3

nootropil aktív anyagok
Aktív ásványi anyagok

nootropikum Resveratrol
Resveratrol

Milyen anyagokat tartalmaznak a nootropikumok?

A nootropikumok olyan anyagok összetett keverékét kínálják, amelyek szinergikusan működnek a kognitív funkciók és az általános egészség támogatása érdekében. Ezen kulcsfontosságú összetevők közé tartoznak a vitaminok. A ginzeng energiát biztosít, a magnézium hatással van az idegrendszerre, míg a lecitin erősíti a memóriát, a gurana vagy zöld tea pedig serkenti. Az enzimek és lizátumok segítik az emésztési folyamatot. A maca vagy a NAD+ viszont különböző előnyöket biztosít az általános egészségi állapothoz.

A nootropikumok a hatóanyagok gyors vagy fokozatos felszabadításával tervezhetőek, lehetővé téve az egyéni megközelítést a hatások optimális kihasználásához a felhasználó igényeitől függően.

Válassz olyan nootropikumok közül, amelyek gyerekeknek, nőknek vagy férfiaknak készültek

A nootropikumok változatos összetételük és hatásuk miatt egyre inkább személyre szabott megközelítéssé válnak a kognitív funkciók és az általános mentális és fizikai egészség támogatására. Széles spektrumuk lehetőséget biztosít arra, hogy az élet különböző szakaszaiban lévő és különböző célokkal rendelkező egyének speciális igényeit célozzák meg. A nőknek és férfiaknak szánt nootropikumok olyan elemeket tartalmaznak, amelyeket kifejezetten az egyes nemek igényeihez terveztek. Emellett vannak a gyerekeknek szánt nootropikumok is.


nootropikum omega 3
Nootropikum nők számára

nootropikum omega 3
Nootropikum felnőtteknek

nootropikum omega 3
Nootropikum gyerekeknek

i

Hogyan segíthetnek a nootropikumok a gyerekeknek?

A gyermekeknek szánt nootropikumok a növekvő szervezetük speciális igényeit szem előtt tartva készültek. Ezek a termékek olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyek támogatják az egészséges agyfejlődést, a koncentrációt és a memóriát. Emellett a biztonság és a gyermeki szervezet optimális fejlődésének szem előtt tartásával készültek. Ezek a termékek 3 éves kortól alkalmasak.

Specifikusságuknak köszönhetően a nootropikumok mindenki számára alkalmasak

A nootropikumok lehetőséget nyújtanak arra, hogy hatásukat a különböző populációk speciális igényeihez igazítsák, ami magába foglalja az élet különböző szakaszaiban lévő vagy különleges élethelyzetben lévő egyének csoportjait. Az idősek, terhes és szoptatós nők, vegetáriánusok és vegánok számára készült nootropikumok az ő speciális igényeiket és korlátaikat szem előtt tartva készültek. Mindig fontos, hogy használat előtt ellenőrizd az összetevőket és konzultálj az orvossal.

Nem tudod, milyen nootropikumok megfelelőek a számodra? A felhasználó véleménye segíthet a döntésben.

A nootropikumok különböző formákban és mennyiségben kaphatóak

A nootropikumok formája és adagolása kulcsfontosságú szempont. A kapszulák, tabletták a kényelmet, a szirupok és olajok a könnyű alkalmazhatóságot, a speciális italok pedig a pontos adagolást ötvözik a frissítő fogyasztással egyetemben. A csomagban lévő adag mennyisége általában 20 és 240 db között mozog, a folyékony változatok térfogata pedig 100 és 250 ml. Tömegük 15 és 1 000 gramm között változhat.

Kaphatóak vényköteles nootropikumok is

A vényköteles nootropikumok általában olyan helyzetekre alkalmasak, amikor orvosi felügyeletre és célzott megközelítésre van szükség a neurológiai vagy pszichiátriai rendellenességek kezeléséhez. Egyes nootropikumok az Alzheimer-kór, az ADHD vagy más memória- és kognitív zavarok kezelésére alkalmasak. A nootropikum alapú gyógyszerek gyakran erősebb hatásúak, ezért orvosi felügyelet mellett történő használatuk elengedhetetlen a biztonság és az optimális hatékonyság biztosítása érdekében.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GymBeam FueBrain, 60 caps Szállításra kész > 5 db
Étrend-kiegészítő - funkcionális, koffeinmentes nootropikum az agyi funkciók, a hangulat, a koncentráció és az éberség javítására
9 190 Ft

2.
GymBeam L-Theanine, 90 caps Szállításra kész > 10 db
Aminosav - theanin, 90 kapszula, tömege: 100 g
3 590 Ft

3.
GymBeam Omega 3, 120 kapszula Szállításra kész > 10 db
Omega 3 - 120 kapszula, 180 mg EPA és 120 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek
3 390 Ft

Még több
15 termék
5,0
GymBeam FueBrain, 60 caps
Étrend-kiegészítő - funkcionális, koffeinmentes nootropikum az agyi funkciók, a hangulat, a koncentráció és az éberség javítására
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym423
4,9 50×
GymBeam Omega 3, 120 kapszula
Omega 3 - 120 kapszula, 180 mg EPA és 120 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym188
4,9 50×
GymBeam Omega 3, 60 kapszula
Omega 3 - 60 kapszula, 180 mg EPA és 120 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek - 39,83 Ft/db
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym343
4,9 50×
GymBeam Omega 3, 240 kapszula
Omega 3 - 240 kapszula, 180 mg EPA és 120 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek - 30,79 Ft/db
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym340
4,2
GymBeam L-Theanine, 90 caps
Aminosav - theanin, 90 kapszula, tömege: 100 g
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym450
4,6 24×
MyProtein Omega 3 - 250 kapszula
Omega 3 - 250 kapszula, 180 mg EPA és 120 mg DHA egy kapszulában, tartalma e-vitamin, alkalmas felnőtteknek - 19,16 Ft/db
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmyp001
5,0
Beggs Omega-3, EPA+DHA, 90 kapszula
Omega 3 - 90 kapszula, tömege 126 g, 330 mg EPA és 220 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek, kismamáknak és szoptatós anyáknak - 61,50 Ft/ks
Leárazás -8 %
3 690 Ft 3 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbeg006
4,0
Trime Omega 3, Enhanced BioPlus, 90 kapszula
Omega 3 - 180 kapszula, tömege 100 g, 351 mg EPA és 234 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek és szenioroknak - 166,61 Ft/pcs
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtrime012
GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula
Étrend-kiegészítő - az Anti-aging Complex a Q10 koenzim, a szelén, a C-vitamin és az antioxidánsok egyedülálló kombinációja, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Kifejezetten olyan emberek számára készült, akik fiatalos megjelenésre vágynak, és szeretnék megelőzni a korai öregedést. A C-vitaminnak köszönhetően a kollagén termelésére is hatással van, ami nem csak a rugalmas bőr szempontjából fontos.
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym528
1,0
GymBeam Resveratrol - 60 kapszula
Étrend-kiegészítő - a resveratrol egy természetes kivonat, amely szőlőből és a japán csomósvirágú növényből származik. Az antioxidánsok közé tartozik, amelyek segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Ezenkívül ezt az anyagot különösen azok keresik, akik maximálisan gondoskodni akarnak szívük és keringési rendszerük egészségéről.
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym525
5,0
BeastPink Pink Omega, 90 kapszula
Omega 3 - 90 kapszula, 300 mg EPA és 200 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek
5 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym463
Trime Omega 3 Algae, 120db
Omega 3 - 120 kapszula, tömege 107 g, 415 mg EPA és 208 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek és szenioroknak - 271,58 Ft/ks
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtrime016
Trime Vegan Omega 3, 90 kapszula
Omega 3 - 60 kapszula, tömege 100 g, 415 mg EPA és 208 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek és szenioroknak - 308,17 Ft/pcs
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtrime013
5,0
Nutrend Omega 3 Plus Softgel caps, 120 kapszula
Omega 3 - 120 kapszula, tömege 170,4 g, 301 mg EPA és 210 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek - 48,25 Ft/db
5 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnut0227
GymBeam Ginkgo Biloba + Magnesium, 90 kapszula
Étrend-kiegészítő - a memóriára és a koncentrációra, a következő testrészekre: agy, ízületek, fogak, felnőtteknek, 90 kapszula/tabletta
3 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 15.
Termékkód: SPTgym548

Nootropikumok

Nootropikumok

A Nootropikumok kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nootropikumok
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ