Shop roku Akvizice ApF HU

Powerball 250Hz Pro Blue - kék

Termékkatalógus
Powerball 250Hz Pro Blue - kék
4,3 121 értékelés
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 15kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló
9 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZP002a Termékszám:  5060109200133
Powerball 250Hz Pro Blue - kék 9 990 Ft Felbontott raktáron

Powerball 250Hz Pro Blue - kék

Powerball 250Hz Pro Blue - kék egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Erősítsd karjaid egy új, szórakoztató módon az innovatív Powerball segítségével! Teniszlabdával megegyező méretének köszönhetően kényelmesen elfér mindenki kezében. Nem kell többé drága edzőterembe járnod és izzadnod súlyemelés közben. A kifinomult giroszkóp rendszer és az 15 000 fordulat / perc sebesség nagy ellensúlyt vált ki gyakorlás közben. A Powerball lehetővé teszi, hogy kényelmesen, tévénézés, újságolvasás közben vagy akár munkába menet végezz testedzést.

Hogyan működik?


Az alapelv a giroszkóp funkciója. Olyan gömbök találhatók belül, amelyek a tengely körül forognak, és amelyek végei az acélgyűrűhöz kapcsolódnak, amely forgásának eredményeképp ezek a gömbök körkörös mozgást végeznek. A nagy sebesség miatt a labda képes egyensúlyban maradni, s így nyomást gyakorolni a kezedre. Gyors forgás esetén akár 15 kg erőt is képes kifejteni.


Kezdő lépések


Az egész karodat izmosíthatod. Csukló, alkar, bicepsz, tricepsz, vagy akár mellizmok, s ehhez csupán erre az egy labdára van szükséged. A Powerball már több millió elégedett embert tudhat maga mellett. Ezt az akár 50 súlyzót is helyettesítő eszközt bárhová magaddal viheted és használhatod, amint kedvet kapsz az edzéshez.


Versenyezz másokkal


A Powerball beépített sebességmérővel rendelkezik. Versenyezz a munkatársaiddal, barátaiddal vagy a családoddal! A sebességmérő hat funkciót kínál, beleértve az aktuális, az átlagos, illetve a maximális sebességet. Azonban fontos, hogy legalább 20-30 másodpercig tartsd a sebességet a maximális hatás érdekében.


Élvezd a rehabilitációt


A Powerball nem csak erősíti, hanem rehabilitálja is az izmokat. Éppen ezért ideális azok számára, akik olyan iparágakban dolgoznak, ahol leginkább a kezük van használatban (például számítógépen). Már néhány hét használat után érezhető az ízületi fájdalmak csökkenése. Azt is kiválaszthatod, hogy melyik részt szeretnéd nyújtani, valamint beállíthatod a gyakorlás hosszúságát a saját állapotodnak és igényeidnek megfelelően.

Paraméterek és specifikációk:
Modell: 250 Hz, kék háttérvilágítással, számítógépes sebességgel (Accura V2.0)
Maximális sebesség: 15000 rpm
Erőállóság: legfeljebb 15 kg
Méretek: átmérő 70 mm

A csomag tartalma:
Powerball
2 indítózsinór (egy rövid edzés után a Powerball kézzel is forgatható)
Cseh kézikönyv

Paraméterek

Max. forgási sebesség
15 000 ford/perc Kész!
Max. terhelés
15 kg Kész!
Átmérő
75 mm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Funkció
Számláló Kész!

Tulajdonságok

Max. forgási sebesség
15 000 ford/perc Kész!
Max. terhelés
15 kg Kész!
Átmérő
75 mm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Funkció

Funkció
Számláló Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Powerball 250Hz Pro Blue - kék
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ