Sztereó erősítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
2.0
(41)
2.1
(10)
Teljesítmény csatornánként
15 W
350 W
-
Impedancia
2 Ohm
(4)
4 Ohm
(46)
6 Ohm
(25)
8 Ohm
(38)
16 Ohm
(16)
Tulajdonságok és funkciók
FM Tuner
(4)
Spotify
(5)
Tidal
(5)
TuneIn (internetes rádió)
(2)
Amazon Music HD
(2)
Szűrés

Egy sztereó erősítő professzionális szintű hangélményt nyújt otthonodban. Ez egy olyan elektronikus eszköz, amely kis teljesítményű hangjeleket erősít fel a hangszórók használatához. Lássuk, hol lehet őket használni, és miért érdemes megvásárolni őket. Folytasd az olvasást, és fedezd fel a sztereó erősítő eszközt, amellyel a zenei paradicsom kapuját is megnyithatod, ahol minden hang tisztábban és minden dallam mélyebben szólal meg.

Tovább

Hogyan működik egy sztereó erősítő?

A sztereó erősítő olyan elektronikus eszköz, amelyet arra terveztek, hogy a különböző forrásokból, például CD-lejátszókból vagy digitális zenelejátszókból származó kis teljesítményű hangjeleket a hangszórókon való lejátszásra alkalmas szintre erősítse. Első pillantásra a sztereó erősítő csak egy újabb eszköznek tekinthető, de könnyedén a hangrendszer szívévé válhat, és meghatározhatja a hangminőséget is.

  • A HI-Fi sztereó erősítő tiszta és éles hangzást biztosít torzítás nélkül.
  • Akár egy mini sztereó erősítő modellről van szó kisebb helyszínekre, akár egy nagyobb változatról a házimozi számára, ez a készülék könnyen integrálható a különböző rendszerekbe.
  • A megfelelő sztereó erősítő eszközzel minőségi zenehallgatási élményben lehet részed.

Akár a klasszikus fekete dizájnt, akár a modern ezüstöt vagy az elegáns aranyat kedveled, megtalálod azt a sztereó erősítő modellt, amely nagyszerű kiegészítője lesz a belső térnek.

HiFi sztereó erősítő

Válasszon olyan sztereó erősítő típust, amely illeszkedik az audiórendszer többi részéhez és a belső térhez is.

A sztereó erősítő paraméterei, amelyekre érdemes figyelni

A sztereó erősítő kiválasztásakor több olyan kritériumot is figyelembe venni, amelyek nagyban befolyásolhatják a zenehallgatási élményt. Akár a nappaliban történő alkalmi zenehallgatáshoz keresel megfelelő eszközt, akár a tökéletes hangrendszert szeretnéd kiépíteni, ügyelned kell a teljesítményre, a csatornák számára, a rendelkezésre álló bemenetekre és kimenetekre, egyéb műszaki szempontokra is. A megfelelő sztereó erősítő kiegyensúlyozott hangzást biztosít, míg egy rossz választás gyorsan elronthatja az élményt.

  • A csatornák száma általában rögzített a sztereó erősítők esetén. Két csatornával, a ballal és a jobbal működik a részletes hangzás érdekében.
  • A teljesítmény határozza meg, hogy milyen erős és tiszta hangzást tud biztosítani az eszköz. Értékét wattban fejezik ki. Minél nagyobb a teljesítmény, annál jobb.
  • Az impedancia, ohmban kifejezve határozza meg az áramkör ellenállását. Ez döntő fontosságú a hangszórók és a sztereó erősítő megfelelő párosítása szempontjából és az optimális teljesítmény és hangminőség érdekében. Ha az erősítő impedanciája alacsonyabb, a készüléknek nagyobb teljesítményre van szüksége a tökéletes hangzáshoz.

i

A sztereó erősítő különböző típusú bemenetekkel és kimenetekkel rendelkezhet

A sztereó erősítő többféle bemenettel rendelkezhet, beleértve az antennát a rádiózáshoz, az optikát a digitális hangzáshoz, a mikrofont vagy a hagyományos jack-csatlakozót. Kimeneti típusok közül elérhető a cinch, egy hangszóró kimenet a dobozok közvetlen csatlakoztatásához vagy fejhallgató kimenet az egyszemélyes zenehallgatáshoz.

A sztereó erősítő olyan funkciókat kínál, amelyek új szintre emelik a zenehallgatást

A modern sztereó erősítők számtalan funkcióval és praktikus tulajdonsággal rendelkezhetnek, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a zenehallgatás élményéből. Az egyszerű hangerőszabályozástól az olyan fejlett funkciókig, mint a Bluetooth zenei streaming vagy az alkalmazásintegráció, a megfelelő sztereó erősítő nagyban gazdagíthatja a zenehallgatást, és új dimenziót adhat a zenének.

  • Az FM tuner lehetővé teszi, hogy kiváló hangzásban hallgasd kedvenc rádióállomásaidat.
  • A távirányító gondoskodik az erősítő kényelmes vezérléséről, például a kanapéról is irányíthatod.
  • Az intelligens eszközön keresztül történő vezérlés biztosítja, hogy mindent egyszerűen, az okostelefonod segítségével irányíthass.
  • A Bi-amping lehetővé teszi két erősítő használatát a magas- és mélynyomó külön-külön történő használatával, tovább javítva ezzel a hangminőséget.
  • Az intuitív kijelző kulcsfontosságú, hogy minden szükséges információ egy helyen legyen, az aktuális hangerőtől a dal címéig.

i

A Bluetooth-os sztereó erősítő csatlakozik az okostelefonodhoz

A Bluetooth-szal ellátott sztereó erősítő lehetővé teszi a vezeték nélküli audio streaminget okos eszközökről, például okostelefonokról vagy tabletekről, így kényelmes streaminget és gondtalan zenehallgatást kínál bosszantó kábelek nélkül.

A sztereó erősítők méretei

A sztereó erősítő mérete jelentősen befolyásolhatja azt, hová tudod elhelyezni a berendezést. Egyes felhasználók a kompakt modelleket részesítik előnyben, amelyek könnyen elhelyezhetők egy polcon vagy asztalon, míg mások nagyobb egységeket keresnek, amelyek egy nagyobb hifi rendszerbe integrálhatók. A lényeg az, hogy olyan sztereó erősítő modellt válassz, amelynek méretei megfelelnek térbeli és esztétikai igényeidnek.

Nem szeretnél új eszközt, inkább olcsó sztereó erősítőt keresel? Outletünkben megtalálod, amit keresel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
51 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
YAMAHA A-S201 fekete Erősítő - HiFi erősítő Típusok
4,7 16×
YAMAHA A-S201 fekete Erősítő
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 115 W/csatorna, minimális impedancia 2 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
99 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YM301
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Marantz PM6007 fekete - HiFi erősítő Típusok
4,8
Marantz PM6007 fekete
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 4 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 2 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
199 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MAR004i2a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
Fonestar AS-170PLUS
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 80 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × antenna bemenet, 1 × 3,5 m-es Jack bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × mikrofon bemenet, 1 × USB bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, FM Tuner távirányítás
226 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FON10d
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Denon PMA-900HNE Black - HiFi erősítő Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Denon PMA-900HNE Black
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 85 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 4 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet és 1 × kimenet, 3 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × LAN bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × USB bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, Spotify, Tidal, TuneIn (internetes rádió) és Amazon Music HD, okoseszközzel történő vezérlés távirányítás
339 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN072a6
Marantz PM7000N ezüst-arany - HiFi erősítő Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Marantz PM7000N ezüst-arany
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet és 1 × kimenet, 2 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × LAN bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × USB bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, Spotify és Tidal, okoseszközzel történő vezérlés távirányítás
396 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAR004i2d
5,0
RELOOP Dominance 702 MK2
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 180 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 2 × bemenet
75 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RLP006a
Pioneer A-40AE-B - HiFi erősítő Típusok
5,0
Pioneer A-40AE-B
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 4 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
220 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PIO029b1
YAMAHA A-S301 sztereó erősítő, ezüst - HiFi erősítő Típusok
4,9
YAMAHA A-S301 sztereó erősítő, ezüst
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
154 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YM301a2
Rotel A10MKII-S, ezüst - HiFi erősítő Típusok
5,0
Rotel A10MKII-S, ezüst
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
228 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RTL002e2
YAMAHA A-S701 fekete - HiFi erősítő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
YAMAHA A-S701 fekete
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 160 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × USB bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
299 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YM301c1
5,0
Rotel A11 Tribute ezüst
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 50 W/csatorna, minimális impedancia 8 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
241 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RTL002b2
3,9
Fonestar AS-6060
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet, 1 × optikai bemenet, 1 × antenna bemenet, 1 × 3,5 m-es Jack bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 2 × mikrofon bemenet, 1 × USB bemenet, FM Tuner távirányítás
76 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FON10c
Pioneer A-10AE-B fekete - HiFi erősítő Típusok
5,0
Pioneer A-10AE-B fekete
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 50 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet
142 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIO029a4
YAMAHA A-S301 fekete - HiFi erősítő Típusok
4,9
YAMAHA A-S301 fekete
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
154 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YM301a1
Gemini XGA-2000
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 125 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 3 × hangszóró kimenet
74 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GEMIu02
4,4
Fonestar AS-3030
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 30 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet, 1 × antenna bemenet, 1 × 3,5 m-es Jack bemenet, 2 × mikrofon bemenet, 1 × USB bemenet, FM Tuner távirányítás
59 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FON10b
Rotel A11MKII-B, fekete - HiFi erősítő Típusok
Rotel A11MKII-B, fekete
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 62 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
278 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RTL002f1
Gemini XGA-4000
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 350 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 3 × hangszóró kimenet
84 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GEMIu04
4,7 16×
YAMAHA A-S201 fekete Erősítő
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 115 W/csatorna, minimális impedancia 2 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
94 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YM301
4,9
YAMAHA A-S301 sztereó erősítő, ezüst
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
146 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: YM301a2
4,9
YAMAHA A-S301 sztereó erősítő, ezüst
HiFi erősítő - 2.1, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 2 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
138 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: YM301a2
Rotel A10MKII-B, fekete - HiFi erősítő Típusok
5,0
Rotel A10MKII-B, fekete
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 3 × bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
228 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RTL002e1
4,5
Pioneer PD-30AE-B
CD lejátszó - CD, CD-R, CD-RW, MP3, 192 kHz/24-bites DAC, 1x analóg RCA kimenet, 1x digitális koaxiális kimenet, 1x optikai digitális kimenet, SR In/Out
116 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PIO040g1
Pioneer A-40AE-S - HiFi erősítő Típusok
5,0
Pioneer A-40AE-S
HiFi erősítő - 2.0, teljesítmény 60 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 4 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 5 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × fejhallgató kimenet távirányítás
220 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PIO029b2b
hogyan válasszunkHogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót? A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...
Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni, akkor valószínűleg egy soundbar vagy más néven hangprojektor az, amire szükséged van. Cikkünkben megnézzük, mit tudnak a mai soundbarok, jobbak-e a hagyományos...

Sztereó erősítők

A Sztereó erősítők kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sztereó erősítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sztereó erősítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sztereó erősítők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ