Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(468)
DLC tartalom
(3)
Műfaj
Akció
(203)
RPG
(85)
Árkád
(82)
Gyerekeknek
(82)
Kaland
(71)
Szöveg
CS
(30)
SK
(2)
EN
(471)
DE
(321)
HU
(3)
RU
(23)
PL
(11)
FR
(57)
ES
(45)
IT
(45)
Zh
(19)
KR
(1)
JP
(4)
Szinkron
CS
(1)
EN
(465)
DE
(170)
HU
(1)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(8)
ES
(7)
IT
(8)
Zh
(2)
JP
(2)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a dobozos kiadású nintendo switch játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok – teszt eredménye

A dobozos kiadású nintendo switch játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a dobozos kiadású nintendo switch játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A dobozos kiadású nintendo switch játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

472 termék
Moving Out - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és gyerekeknek - Őrületes költözködési szimulátor, amely a díványos kooperációt egy teljesen új szintre emeli.
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1151
SpongeBob: Krusty Cook-Off - Extra Krusty Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Csatlakozz Spongya Bobhoz egy fergeteges kulináris kalandra Bikini Bottom éttermeiben és konyháiban. Amikor Rák úr rájön, hogy a gyorséttermi üzletben több pénzt lehet keresni, a vállalkozó kedvű üzletember nekilát, hogy bővítse éttermi birodalmát, kezdve egy reggeliző standdal Spongyabob háza előtt.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1147
My Universe - Pets Edition + tok utazáshoz Switch-hez - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Váltsd valóra álmodat, kezdj állatorvosi karrierbe, és segíts a rászoruló kutyákon és macskákon; válassz egy karaktert, rendeld a képedhez, és siess a négylábú páciensek segítségére.
16 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1140
My Universe: Pet Clinic: Cats & Dogs Panda Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Váltsd valóra az álmodat, és vágj bele a professzionális állatorvosi pályába, és segíts rászoruló kutyusokon és cicákon. Válassz karaktert, alakítsd megjelenését olyanra, amely a sajátodra hasonlít, és siess a négylábú pácienseid megsegítésére.
Leárazás -16 %
11 990 Ft 14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1135
Kukoos: Lost Pets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Barangold be az elképzelhetetlen világokat, amelyek egy óriási kakukkfa belsejében rejtőznek, találd meg barátaidat és vessen véget a kisállatlázadásnak! Ez a varázslatos 3D-s platformjáték a Kukoos hatalmas, színes világába kalauzol el, ahol különféle háziállatokat vehetsz fel, és használhatod különleges képességeiket az egyedi főnökök elleni csatákban, rejtett tárgyakat keresve és ősi rejtvényeket megoldva.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1126
AEW: Fight Forever - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és sport - Kombinálja a nosztalgikus árkád wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek!
17 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1125
Oddworld: Soulstorm Collectors Oddition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Folytasd a túlélésért folytatott egyenetlen harcot a bolygó legerősebb faja ellen, amely az elnyomás összes lehetséges eszközével rendelkezik a propagandától kezdve a biológiai fegyvereken át egészen a könyörtelen halálos erőig. Fedezd fel a hatalmas, moziszerű 2.9D helyszíneket, amelyek lenyűgöző látványelemekkel bővelkednek.
52 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1119ce
You Suck at Parking: Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1113
New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Ana, Octavio és Fran életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt)!
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1109
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107
My Fantastic Ranch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia kell róluk, lovasórákat kell szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden mást.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1101
Dungeons 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Ébreszd fel a sötét oldaladat, és hozz létre egy egyedi földalatti börtönt a szobák, csapdák és szerkezetek széles választékával.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1084
Team Sonic Racing Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1076
Bugsnax - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Indulj el életed legcsodálatosabb kalandjára, és látogass el a Snaktooth-szigetre, a legendás lények, a yamibrookok - félig bogarak, félig finom falatok - otthonába; a dobozban forgalomba hozott kiadás egy színes, nyomtatott mini útmutatót is tartalmaz az aranyos játéklényekről.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1063
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és logikai
Leárazás -4 %
21 990 Ft 22 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1054
MADiSON - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1049
Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - A Hello Neighbor 2 egy izgalmas horrorjáték, amelyben megpróbálod felfedni a szomszédod ijesztő titkait anélkül, hogy lebuknál.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1046
Sonic Colours: Ultimate - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A 2010-es platformer adrenalinban gazdag remastere.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1036
Tee Time Golf - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és gyerekeknek - Élvezd a golf nyújtotta kikapcsolódást a nyolc 18 lyukú pálya bármelyikén. Ha belefáradnál mindig ugyanazon a pályákon játszani, nyisd meg a pályaszerkesztőt, építsd meg álmaid golfpályáját, és oszd meg másokkal.
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW993
Vampire: The Masquerade Swansong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
+2 ajándék melynek értéke 3 390 Ft
16 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW990
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Játssz a népszerű Aladdin, The Lion King és a The Jungle Book játékok több különböző verziójával, amelyeket az évek során hoztak létre, beleértve a konzolokra és a handheld konzolokra szánt változatokat is. Ez a hihetetlen összeállítás a klasszikus Disney-játékok eddigi legjobb kiadása.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW971
NERF Legends - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős - A NERF Legends egy futurisztikus sci-fi világba repít el, ahol ellenséges robotok légióival és a legnagyobb főnökökkel kell szembenézned.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW967
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
Cupid Parasite Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Segíts a Prazit 5 csoportnak megtalálni az igaz szerelmet "gyakorló randevúk" segítségével, amelyek felkészítik őket jövőbeli partnereikre. Talán ezen az módon Te is megtalálod az igaz szerelmet?
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW948
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dobozos kiadású Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dobozos kiadású Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dobozos kiadású Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ